Nye medlemmer

Interesseret i medlemskab, et møde med klubben eller bare en gang uforpligtende gratis undervisning?

Skriv til nytmedlem@aak-styrke.dk, eller kontakt trænerne direkte.

Hvis du bor i eller omkring Aarhus og interesserer dig for vægtløftning eller styrkeløft, er AAK stedet for dig! Måske du er interesseret i at blive medlem, eller bare har lyst til et uforpligtende besøg, få kikket lidt på din teknik og se/høre om hvad sporten kræver?

Vi tilbyder undervisning i både vægtløftning og styrkeløft. Det er helt gratis for alle medlemmer, kommende medlemmer og dig der bare er lidt nysgerrig på sporten.


 

Styrkeløft v. Lasse Hansen

Kontakt: lasse@aak-styrke.dk
Hver lørdag, 12.00-14.00
Et tilbud nye eller eksisterende medlemmer der vil forbedre deres teknik eller har spørgsmål til træningsmetoder, stævner eller andre af livets store spørgsmål.

 

Vægtløftning v. Thomas Holdersen, Martin Jensen og Frederik Jakobsen.

Kontakt: tlf. 2868 9013 (Thomas) eller 6022 7322 (Frederik)
Info om undervisningen på Facebookgruppen

Vægtløftningen i Aarhus Athlet Klub er i en rivende udvikling, og nye medlemmer vælter til. Undervisningen bliver ledet af Thomas Holdersen og Frederik Jakobsen der begge konkurrerer i Vægtløftning.
Holdtilbud for vægtløftere i AAK:
Begynder: Nye løftere, som endnu blot er i gang med at danne kendskab til øvelserne træk og stød. Der vil her være få på holdene, for at give nye løftere en god start i sporten.
Øvede: De øvede løftere er dem, som kan klare sig selv i en træningssammenhæng. Træningen her vil dog stadig blive anført af en træner, som står klar til at vejlede den enkelte i hvordan han/hun forbedrer sin teknik.
Elitetræning er for klubbens bedste løftere. Dette hold vil forandres hvert år, hvor man vil kunne ansøge om en plads på holdet. Som eliteløfter i AAK vil Thomas stå til rådighed som træner, der vil være fællestræning hvor man kan spare med ligesindede vægtløftere og Thomas hjælper til med med personlig programmering. For at være en del af eliteholdet er det et krav at man løfter for Aarhus Athlet Klub.
Tung Lørdag er et tilbud for alle klubbens løftere. Her vil alle samles til en fællestræning hvor målet er at man løfter tungt og presser hinanden til at yde sit bedste. Der er på dette hold ingen fast træner, men målet er at løfterne skal spare med hinanden.

Tid Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
10.30-12 Tung træning i trikot uden træner
16.30-18 Begynder
m. Martin
17-18.30 Øvede
m. Frederik
18-19.30 Øvede
m. Frederik
Elite
m.Thomas
Begynder
m. Martin

 


 

Medlem i AAK – det forpligter!

Klubben optager løbende nye medlemmer. Men det forpligter, at være medlem i AAK. Vi er en rendyrket styrkeløft/vægtløfter klub. Det er således et krav, at du:

  1. Træner med henblik på at stille op til styrkeløfts -eller vægtløftningskonkurrencer.
  2. Skal træne i klubben minimum en gang om ugen.
  3. Underskriver en dopingerklæring jf. AAK’s dopingpolitik – vi har absolut ingen tolerance overfor doping!

Til gengæld tilbyder vi en seriøs klub med masser af udstyr, og et miljø med alle muligheder for at du kan udvikle dig som løfter. Og vi betaler alle stævneudgifter: Kørsel, licenser og tilmeldingsgebyrer.

Kontingent: 500 kr / kvartal