FÆLLESTRÆNINGER

Fællestræninger for styrkeløft og vægtløftning

Styrkeløft

Styrkeløft er i rivende fremgang, og vi får ofte nye medlemmer.

Hver lørdag 12.00-14.00 har vi fællestræning, hvor både nye og eksisterende medlemmer kan få hjælp til deres teknik eller har spørgsmål til træningsmetoder, stævner eller andre af livets store spørgsmål.

Hvis du er interesseret i at få hjælp en lørdag, er du velkommen til at kontakte Martin på nedenstående mail. Hvis du er nyt medlem, henviser vi at læse mere på siden om nye medlemmer.

Kontakt: martinj@aak-styrke.dk

Vægtløftning

Vægtløftningen i Aarhus Athlet Klub er i en rivende udvikling, og nye medlemmer vælter til. Undervisningen bliver ledet af Thomas Holdersen og Frederik Jakobsen der begge konkurrerer i Vægtløftning.
Holdtilbud for vægtløftere i AAK:
Begynder: Nye løftere, som endnu blot er i gang med at danne kendskab til øvelserne træk og stød. Der vil her være få på holdene, for at give nye løftere en god start i sporten.
Øvede: De øvede løftere er dem, som kan klare sig selv i en træningssammenhæng. Træningen her vil dog stadig blive anført af en træner, som står klar til at vejlede den enkelte i hvordan han/hun forbedrer sin teknik.
Elitetræning er for klubbens bedste løftere. Dette hold vil forandres hvert år, hvor man vil kunne ansøge om en plads på holdet. Som eliteløfter i AAK vil Thomas stå til rådighed som træner, der vil være fællestræning hvor man kan spare med ligesindede vægtløftere og Thomas hjælper til med med personlig programmering. For at være en del af eliteholdet er det et krav at man løfter for Aarhus Athlet Klub.
Tung Lørdag er et tilbud for alle klubbens løftere. Her vil alle samles til en fællestræning hvor målet er at man løfter tungt og presser hinanden til at yde sit bedste. Der er på dette hold ingen fast træner, men målet er at løfterne skal spare med hinanden.

Kontakt: tlf. 2868 9013 (Thomas) eller 6022 7322 (Frederik)
Info om undervisningen på Facebookgruppen

Tid/DagMandagTirsdagOnsdagTorsdagLørdag
10.30-12.00Tung træning i trikot uden træner
16.30-18.00Begynder m. Martin
17.00-18.30Øvede m. Frederik
18.00-19.30Øvede m. FrederikElite m. ThomasBegynder m. Martin

Følg os på Instagram

Instagram did not return a 200.