Bliv medlem

Interesseret i at blive medlem?

Er du interesseret i et medlemskab eller et uforpligtende møde i klubben med træning? Vi har hver uge fællestræninger for henholdsvis styrkeløft og vægtløftning.

Styrkeløft

Vil du gerne starte til styrkeløft? Vi har fællestræning hver lørdag 12.00-14.00. Hvis du er interesseret i et uforpligtende besøg, hvor du kan få kigget på din teknik og høre mere om sporten, er du meget velkommen. Undervisningen hver lørdag er gratis for alle medlemmer, kommende medlemmer eller dig, som bare er lidt nysgerrig på sporten. Vores dygtige klubtrænere i styrkeløft vil være til stede til fællestræningen, hvis du skriver til Martin på nedenstående mail. 

Vi har ikke holdtræning i styrkeløft, men vi hjælper altid hinanden til hver træning med teknik. Så hvis du ikke kan komme hver lørdag og har brug for teknikhjælp, er det også muligt at få set på din teknik af klubbens andre medlemmer, hvis du blot spørger.

Hvis du er interesseret i en omgang træning en lørdag, så skriv til Martin på martinj@aak-styrke.dk. Hvis du bliver forhindret i at komme alligevel, beder vi dig om at aflyse.

Vægtløftning

Er du interesseret i at starte til vægtløftning? Eller vil du bare gerne lære mere om sporten? Kom til et uforpligtende besøg, hvor du kan få kigget på din teknik og høre/se mere om, hvad vægtløftning er og kræver. Vi har fællestræninger med både begynderhold, øvede og elitehold. Se på vores side om fællestræninger i forhold til tidspunkter og ugedage. Undervisningen og fællestræningerne er gratis for alle medlemmer, kommende medlemmer eller dig, som bare er lidt nysgerrig på sportsgrenen. Hvis du er interesseret i at komme på et besøg i AAK, skriv til nytmedlem@aak-styrke.dk.

Om klubben

Læs om klubben, og om den er rigtig for dig.

Læs mere

Fællestræninger

Læs om, hvornår vi har fællestræninger i klubben.

Læs mere

Kontakt

Kontakt os, hvis du er interesseret i et uforpligtende møde i klubben.

Læs mere

Find vej til AAK

For at komme til træningslokalet, gå da venstre om skolen og følg skiltene til “Lavia”. Vi holder til ikke langt fra dem.

Janesvej 2, 8220 Brabrand

Medlem i AAK – det forpligter!

Klubben optager løbende nye medlemmer. Men det forpligter at være medlem i AAK. Vi er en rendyrket styrkeløft/vægtløfter klub. Det er således et krav, at du:

  1. Træner med henblik på at stille op til styrkeløfts -eller vægtløftningskonkurrencer.
  2. Skal træne i klubben minimum en gang om ugen.
  3. Underskriver en dopingerklæring jf. AAK’s dopingpolitik – vi har absolut ingen tolerance overfor doping!

Til gengæld tilbyder vi en seriøs klub med masser af udstyr, og et miljø med alle muligheder for at du kan udvikle dig som løfter. Og vi betaler alle stævneudgifter: Kørsel, licenser og tilmeldingsgebyrer.

Kontingent: 500 kr / kvartal

Følg os på instagram

Instagram did not return a 200.