Bliv medlem

Interesseret i at blive medlem?

Er du interesseret i et medlemskab eller et uforpligtende møde i klubben med træning? Vi har hver uge fællestræninger for henholdsvis styrkeløft og vægtløftning.

Styrkeløft

Vil du gerne starte til styrkeløft? Vi har fællestræning hver lørdag 12.00-14.00. Hvis du er interesseret i et uforpligtende besøg, hvor du kan få kigget på din teknik og høre mere om sporten, er du meget velkommen. Undervisningen hver lørdag er gratis for alle medlemmer, kommende medlemmer eller dig, som bare er lidt nysgerrig på sporten. Vores dygtige klubtrænere i styrkeløft vil være til stede til fællestræningen, hvis du skriver til Lasse på nedenstående mail. 

Vi har ikke holdtræning i styrkeløft, men vi hjælper altid hinanden til hver træning med teknik. Så hvis du ikke kan komme hver lørdag og har brug for teknikhjælp, er det også muligt at få set på din teknik af klubbens andre medlemmer, hvis du blot spørger.

Hvis du er interesseret i en omgang træning en lørdag, så skriv til Lasse på lasse@aak-styrke.dk. Hvis du bliver forhindret i at komme alligevel, beder vi dig om at aflyse.

Vægtløftning

Er du interesseret i at starte til vægtløftning? Eller vil du bare gerne lære mere om sporten? Kom til et uforpligtende besøg, hvor du kan få kigget på din teknik og høre/se mere om, hvad vægtløftning er og kræver. Vi har fællestræninger med både begynderhold, øvede og elitehold. Se på vores side om fællestræninger i forhold til tidspunkter og ugedage. Undervisningen og fællestræningerne er gratis for alle medlemmer, kommende medlemmer eller dig, som bare er lidt nysgerrig på sportsgrenen. Hvis du er interesseret i at komme på et besøg i AAK, skriv til nytmedlem@aak-styrke.dk.

Om klubben

Læs om klubben, og om den er rigtig for dig.

Læs mere

Fællestræninger

Læs om, hvornår vi har fællestræninger i klubben.

Læs mere

Kontakt

Kontakt os, hvis du er interesseret i et uforpligtende møde i klubben.

Læs mere

Find vej til AAK

For at komme til træningslokalet, gå da venstre om skolen og følg skiltene til “Lavia”. Vi holder til ikke langt fra dem.

Janesvej 2, 8220 Brabrand

Medlem i AAK – det forpligter!

Klubben optager løbende nye medlemmer. Men det forpligter at være medlem i AAK. Vi er en rendyrket styrkeløft/vægtløfter klub. Det er således et krav, at du:

  1. Træner med henblik på at stille op til styrkeløfts -eller vægtløftningskonkurrencer.
  2. Skal træne i klubben minimum en gang om ugen.
  3. Underskriver en dopingerklæring jf. AAK’s dopingpolitik – vi har absolut ingen tolerance overfor doping!

Til gengæld tilbyder vi en seriøs klub med masser af udstyr, og et miljø med alle muligheder for at du kan udvikle dig som løfter. Og vi betaler alle stævneudgifter: Kørsel, licenser og tilmeldingsgebyrer.

Kontingent: 500 kr / kvartal

Følg os på instagram

Vestmesterskaberne 2019
Recap af alle vores gode gutter 🤠
..
@arne_skou var første mand på plateauet i -73. Han var desværre er stykke fra sit bedste men tog alligevel guldet hjem med 83/110..
..
@andershnielsen (-89) havde en næsten perfekt dag. Han lagde ud med tre solide træk på 122, 127 og til sidst 132 kg, som var to kg pr. I stød lavede han et ærgeligt kiks på 157 kg men fik 158 kg i sidste forsøg – 2 kg fra sit bedste og ny pr i tokamp..
..
I -96 stillede @andreaspanayotis og @m.agersoe op. 
Andreas har længe kæmpet med en knæskade men er endelig tilbage og lavede et rigtig flot resultat på 114/140, hvor trækket på 114 var dansk juniorrekord. 
Mathias missede sit første træk men kom stærkt igen på både 120 og 130, som var en 4 kg forbedring. I stød gik det helt perfekt, og han lavede pr med intet mindre end 15 kg på 151 kg. Derudover forbedrede han sin tokamp med 20 kg. SÅ sejt. Mathias blev nr. 2..
..
Igen to drenge med i -102.
Jacob @panayotis102k har i lang tid kæmpet med forskellige skader, og derfor var han også et stykke fra sine toppe. Han havde dog et fint stævne med 117/153 kg og blev nr. 2. 
Johannes @j_dogg325 satte igen pr i træk på 125 kg og tangerede sit bedste stød på 153 kg. Desværre blev både 131 og 160 kg lidt for tunge. Det var dog stadig nok til at vinde klassen..
..
I +109 var Martin @cptactionhank  og Sune. 
Sune, som jo ellers normalt færdes i den anden halvdel af lokalet med de andre styrkeløftere, kastede sig i lørdags ud i vægtløftning. Han leverede nogle meget flotte og sikre løft og fik alle 6 godkendt. Han sluttede på 90/110. 
Martin ramte ikke helt dagen og fik kun to løft godkendt på 95/120. Det var dog nok til en 3. plads..
..
AAK vandt desuden holdkonkurrencen! Tak til @thomasholdersen og @frederikjackobsen for at holde fanen højt i opvarmingen hele dagen.

#aak #aarhusathletklub #vægtløftning
Vestmesterskaberne 2019 Recap af alle vores gode gutter 🤠 .. @arne_skou var første mand på plateauet i -73. Han var desværre er stykke fra sit bedste men tog alligevel guldet hjem med 83/110.. .. @andershnielsen (-89) havde en næsten perfekt dag. Han lagde ud med tre solide træk på 122, 127 og til sidst 132 kg, som var to kg pr. I stød lavede han et ærgeligt kiks på 157 kg men fik 158 kg i sidste forsøg – 2 kg fra sit bedste og ny pr i tokamp.. .. I -96 stillede @andreaspanayotis og @m.agersoe op. Andreas har længe kæmpet med en knæskade men er endelig tilbage og lavede et rigtig flot resultat på 114/140, hvor trækket på 114 var dansk juniorrekord. Mathias missede sit første træk men kom stærkt igen på både 120 og 130, som var en 4 kg forbedring. I stød gik det helt perfekt, og han lavede pr med intet mindre end 15 kg på 151 kg. Derudover forbedrede han sin tokamp med 20 kg. SÅ sejt. Mathias blev nr. 2.. .. Igen to drenge med i -102. Jacob @panayotis102k har i lang tid kæmpet med forskellige skader, og derfor var han også et stykke fra sine toppe. Han havde dog et fint stævne med 117/153 kg og blev nr. 2. Johannes @j_dogg325 satte igen pr i træk på 125 kg og tangerede sit bedste stød på 153 kg. Desværre blev både 131 og 160 kg lidt for tunge. Det var dog stadig nok til at vinde klassen.. .. I +109 var Martin @cptactionhank og Sune. Sune, som jo ellers normalt færdes i den anden halvdel af lokalet med de andre styrkeløftere, kastede sig i lørdags ud i vægtløftning. Han leverede nogle meget flotte og sikre løft og fik alle 6 godkendt. Han sluttede på 90/110. Martin ramte ikke helt dagen og fik kun to løft godkendt på 95/120. Det var dog nok til en 3. plads.. .. AAK vandt desuden holdkonkurrencen! Tak til @thomasholdersen og @frederikjackobsen for at holde fanen højt i opvarmingen hele dagen. #aak #aarhusathletklub #vægtløftning
I lørdags var vi afsted til Vestmesterskaber i vægtløftning i @ak_jyden..
..
I -55 havde vi to piger med.
Første løfter var @diananbrogaard, som startede overlegent på sin top på 50 kg og forbedrede den derefter med 3 kg til 53. I stød tangerede hun ligeledes sin top på 60 kg, men desværre blev både 63 og 64 underkendt for stem. Diana blev nr. 2. 
@majatonnesen har haft problemer med hoften, så hun var et stykke fra sit bedste. Hun leverede sikre løft, gik 6/6 og sluttede på 58/68, som gav hende en 1. plads..
..
Anna @bannana.6 løftede i -64 og leverede nogle rigtig flotte løft. Hun sluttede på 55/80 med to ærgerlige mis på 60 og 83..
..
I -71 havde vi både @linegude og @lauratols 
Line havde en suveræn trækdag og lavede 3 kg pr på 81 kg. I stød fik hun 99 kg – kun 1 kg fra hendes bedste. Line blev med 180 kg nr. 2 og dagens bedste kvinde! 
Laura fik desværre kun sit første træk på 77 kg men kom stærkt igen i stød, hvor hun lavede dansk rekord på 104 kg og havde et godt forsøg på 107 kg, hvor opadstødet desværre blev for tungt. Laura vandt guld med 181 kg..
..
@mayamarquard og @tina_facius stillede op i -76.
Tina havde et rigtig flot stævne med 6/6 godkendte løft og resultatet 60/70 – kun få kg fra hendes bedste løft. 
Maya havde også et rigtig godt stævne. Hun lavede pr i træk på 80 kg og var 1 kg fra hendes bedste stød på 92 kg. Dette gav en 1 kg pr i totalen, og hun havde rigtig gode forsøg på både 83 og 95 kg. Maya vandt suverænt sin klasse..
..
@binesabinee (-81) var afsted til sit tredje stævne og lavede pr i både træk, stød og tokamp med 50/60/110 og tog sølvet med hjem..
..
@victoriagjortsvang (-87) kom uheldigt fra start og fik kun sit første træk på 62 kg godkendt. I stød gik det meget bedre og hun fik både 80, 84 og 87 kg sikkert på plads. Det var alle danske juniorrekorder, og Victoria blev nr. 1 i sin klasse..
..
Sidste kvinde var Sarah @lahn_1209 i 87+. I træk fik hun 64 kg – kun 1 kg fra hendes bedste, og i stød forbedrede hun sin egen danske juniorrekord med 2 kg til 83 kg, hvilket også var ny juniorrekord i tokamp på 147 kg. Sarah blev nr. 3..
..
#aak #aarhusathletklub #vægtløftning
I lørdags var vi afsted til Vestmesterskaber i vægtløftning i @ak_jyden.. .. I -55 havde vi to piger med. Første løfter var @diananbrogaard, som startede overlegent på sin top på 50 kg og forbedrede den derefter med 3 kg til 53. I stød tangerede hun ligeledes sin top på 60 kg, men desværre blev både 63 og 64 underkendt for stem. Diana blev nr. 2. @majatonnesen har haft problemer med hoften, så hun var et stykke fra sit bedste. Hun leverede sikre løft, gik 6/6 og sluttede på 58/68, som gav hende en 1. plads.. .. Anna @bannana.6 løftede i -64 og leverede nogle rigtig flotte løft. Hun sluttede på 55/80 med to ærgerlige mis på 60 og 83.. .. I -71 havde vi både @linegude og @lauratols Line havde en suveræn trækdag og lavede 3 kg pr på 81 kg. I stød fik hun 99 kg – kun 1 kg fra hendes bedste. Line blev med 180 kg nr. 2 og dagens bedste kvinde! Laura fik desværre kun sit første træk på 77 kg men kom stærkt igen i stød, hvor hun lavede dansk rekord på 104 kg og havde et godt forsøg på 107 kg, hvor opadstødet desværre blev for tungt. Laura vandt guld med 181 kg.. .. @mayamarquard og @tina_facius stillede op i -76. Tina havde et rigtig flot stævne med 6/6 godkendte løft og resultatet 60/70 – kun få kg fra hendes bedste løft. Maya havde også et rigtig godt stævne. Hun lavede pr i træk på 80 kg og var 1 kg fra hendes bedste stød på 92 kg. Dette gav en 1 kg pr i totalen, og hun havde rigtig gode forsøg på både 83 og 95 kg. Maya vandt suverænt sin klasse.. .. @binesabinee (-81) var afsted til sit tredje stævne og lavede pr i både træk, stød og tokamp med 50/60/110 og tog sølvet med hjem.. .. @victoriagjortsvang (-87) kom uheldigt fra start og fik kun sit første træk på 62 kg godkendt. I stød gik det meget bedre og hun fik både 80, 84 og 87 kg sikkert på plads. Det var alle danske juniorrekorder, og Victoria blev nr. 1 i sin klasse.. .. Sidste kvinde var Sarah @lahn_1209 i 87+. I træk fik hun 64 kg – kun 1 kg fra hendes bedste, og i stød forbedrede hun sin egen danske juniorrekord med 2 kg til 83 kg, hvilket også var ny juniorrekord i tokamp på 147 kg. Sarah blev nr. 3.. .. #aak #aarhusathletklub #vægtløftning