AAK med til “Trophy la Coruña”

IMG_1456

Torsdag D. 30. Juni drog Aarhus Athlet Klubs løftere, Mathias Constantin Lindhardt og Thomas Holdersen, afsted til Spanien sammen med Kris Suckow og Sandra Jensen fra Slagelse, samt Frank Petersen som coach. DVF var for tredje år i træk inviteret til et U23-stævne kaldet: Trophy la Coruña, hvor der blev konkurreret mellem flere forskellige europæiske nationer, bl.a. Spanien, England, Litauen, Tyskland og Danmark. Der blev konkurreret i hold på 4 løftere, hvor hver løfter scorede point ud fra et system svarende til Sinclair, men mere balanceret, så kvinder og mænd kunne konkurrere på lige vilkår.

Holdet landede i A Coruña kl 00.30 fredag nat hvor den spanske værtsklub havde sørget for transport til hotellet. Inden sengetid havde de desuden lige sørget for en tre retters menu på en restaurant lige ved siden af hotellet, hvilket var en utrolig flot og overvældende gestus!
Fredagen bestod af let træning i værtsklubbens store flotte hal lige ud til Atlanterhavet, som blev efterfulgt af tur i sauna samt spytten i skraldespand for at smide de sidste kg inden indvejningenstart kl. 20.30 samme aften. Det lykkedes Mathias at tabe 4,5 kg, Kris 4,2 kg og Thomas 3,6 kg på blot 20 timer.
Om lørdagen gik konkurrencen igang. Løfterne var delt op i 4 grupper og de danske løftere, løftede i hver deres gruppe. Både Mathias og Thomas fra AAK satte nye stævne prs, og her i blandt er det mest nævneværdige vidst 120 kg træk fra Mathias og 133 kg stød fra Thomas. Resultaterne kan ses i linket her: http://cforslund.dk/results.aspx?id=245960
Holdets præstation medførte en flot 3. Plads, hvilket var yderst tilfredsstillende, eftersom at Danmark de seneste 2 år er endt som nummer 4.
Alt i alt et meget succesfuldt stævne, som samtidig var det første internationale stævne for AAKs to løftere. En oplevelse har givet de to løftere endnu mere blod på tanden, til fortsat at arbejde hårdt i træningslokalet.
DetDanskeHold
Fra venstre: Thomas Holdersen, Sandra Jensen, Kris Suckow (bagerst), Frank Petersen og Mathias Lindhardt.
Aftensmad
Der skal kød til for at holde de danske vægtløftere igang.