Klubstævne i Spartan Mentality CrossFit

22Spartan Mentality CrossFit afholdte i samarbejde med AK Jyden klubstævne i weekenden.

AAK havde tre løftere med til dette 2-kampsstævne, Odisho, Anders H og klubbens seneste medlem Anders Stegmann.

 

Beretning fra Odisho

Anders lagde ud med 70 kg i træk, som blev løftet med stort overskud. I 2. forsøg var der 75 kg på stangen – Anders fik let stangen på strakte arme, men desværre mistede han balancen inden nedsignalet og fik løftet underkendt. I 3. forsøg bad Anders om 80 kg, som desværre ikke blev løftet i dag.
I stød var Anders mere sikker og fik 90 kg og 95 kg godkendt i 1. og 2. forsøg. Sidste og 3. forsøg var der 100 kg på stangen, som Anders skulle kæmpe mere for – også godkendt.

Jeg havde bestemt mig for, at råtrække (power snatch) i dag og lagde ud med 95 kg i 1 første forsøg, efterfulgt af 100 kg og 105 kg i 2. og 3. forsøg – alle tre godkendt.
I stød lagde jeg ud med 125 kg – løftet blev godkendt, dog tungere end forventet. 2. forsøg lød på 133 kg (godkendt), mens jeg i 3. forsøg fik vendt 140 kg – desværre mistede jeg stangen bagtil i opadstødet, på trods af at vægten kom på strakte arme.

Klubbens nyeste vægtløfter præsterede således:

-Beretning af Anders Stegmann

Træk
80 kg – godkendt
85 kg – godkendt – stævne PR…
92 kg – underkendt (PR forsøg)

Træk ganske ok under opvarmning. Syntes dog ikke der var det sædvanlige overskud – nok kva det fysiske arbejde. Løftede 2×1@75 kg og 80 kg til opvarmningen. De 92 var ball-sy og egentlig for at slå S0rensens PG rekord. Elendigt træk og jeg var tydeligt fustreret. Der var folk der mente jeg burde have fået en pris for at have lavet mest støj til konkurrencen 🙂

Stød
105 kg – godkendt
110 kg – godkendt
115 kg – godkendt og PR +1

To-Kamp på 200 kg PR+6.
Stød er mere end godkendt. Det er ikke gået super godt med dem de seneste tid og 100 kg føltes meget tunge under opvarmningen. Konkurrence løftene var ikke så tunge og følte der var til mere! Generelt skal der dog stadig arbejdes med teknik over hele linen, samt overall styrke – større BP og triceps samt vildere benbøjning. Men det kommer!

Flere videoer af Anders’ løft, kan ses i hans logbog HER

Tillykke med resultaterne!