Sub-junior og junior NM I styrkeløft 2014

Lørdag d. 22 februar havde AAK sendt Alexander Christensen afsted til Aalborg for at deltage i de Nordiske Mesterskaber i styrkeløft.

Alexander har i længere tid haft problemer med den ene skulder, og havde derfor ikke de store forhåbninger i bænkpressen, men heldigvis har træningen med Squatten og dødløften været god, så Alexander havde en målsætning på hele 700 kg. i totalen, hvilket ville være en total PR på 25 kg.

Alexander havde en god dag i squatdragten, tre godkendte løft og han fik 255 kg. En forbedring på hele 25 kg. i forhold til hans tidligere bedste squat.

I bænkpressen fik han alle tre løft godkendt, men vægtene bar tydeligt præg af de problemer han har haft med skulderen. Det blev dog stadig til fornuftige 185 kg..

I dødløften skulle Alexander altså bruge 260 kg. så der skulle altså bud efter en 5 kg. personlig rekord. Det blev desværre ”kun” til 252,5 kg. efter han missede rekord forsøget i sidste løft.

Det blev altså til en total på 692,5 kg. en rekord på 17,5 kg. og 8 godkendte løft og en 25 kg. PR i squatten og en 3. plads i 93 kg. klassen, hvilket må siges at være et særdeles godkendt stævne for Alexander.