AAK sikrer sig ny dansk mester i junior -93 kg. klassen og ny master 1 rekord i klassisk bænkpres

AAK havde i den forgange weekend tre atleter med til DM i klassisk bænkpres i KSK. Om lørdagen løftede Vibeke Bergmann og Bo Jensen i hhv. -47 kg. Og -93 kg. Klassen. Og søndag løftede Alexander Christensen i -93 kg. Klassen.
Vibeke åbnede med en startvægt på 40 kg. – men desværre måtte dette ligeledes også være slutvægten for Vibeke, der to gange forsøgte på 42,5 kg. – dog begge underkendte. Vibeke sluttede derfor som nummer to, med 12,5 kg. op til nummer et.
I Bos gruppe var der tale om 5 deltagere, hvor Bo på papiret havde chancer for en god placering. Bo lavede serien 150, 162,5 og 170, hvor sidstnævnte dog blev underkendt. Løftet på 162,5 kg. Resulterede dog i en samlet anden plads til Bo. Bo satte i samme ombæring ny master 1 rekord i -93 kg. Klassen i klassisk bænkpres.
Om søndagen skulle Alexander løfte. Alexander har op mod dette stævne haft en flot fremgang i sit rå bænkpres, og den hårde træning skulle nu vise sig, om den havde givet pote. Alexander præsterede som forventet med tre godkendte løft på 162,5, 170 og 175 kg. Alexander sikrede sig dermed første pladsen, og kan nu kalde sig dansk mester i klassisk bænkpres -93 kg. Klassen for junior anno 2015.

Til de nysgerrige kan hele stævnet genses her: