AAK til DM hold og på træningslejr

I weekenden stillede Aarhus Atlet Klub for første gang i mange år op til DM hold, som blev afholdt i IK99 i København. AAK stillede med Anders Frodo Mikkelsen, Mathias Lindhardt, Lasse Krag, Frederik Jakobsen og Thomas Holdersen. Det blev kun til en 5. plads ud af 5 hold, men det var heller ikke forventet af klubben, at de skulle placeres højere, på trods af at løfterne klarede sig rigtig fint. Resultaterne kan ses her: http://cforslund.dk/results.aspx?id=235961
Det mest fantastiske ved stævnet var dog, at hele 10 tilskuere fra AAK havde taget hele den lange vej for heppe på løfterne. Det må siges at være god klubånd, og efter stævnet blev der afholdt en quiz til banketten for alle klubberne, hvor AAK kun var 1 point fra vinde den allervigtigste pokal med hjem, hvilket må siges at være yderst tilfredsstillende.
Efter lørdagens strabadser i København tog næsten alle AAKs tilskuere og deltagere til Slagelse, hvor der blev afholdt en 2-dages træningslejr i AK Atlas med Frank Petersen som træner. Der blev gået til stålet og alle fik trænet 3 gange om dagen, hvor der var fokus på at forbedre det tekniske. Om mandagen blev der så sat en masse nye PRs. Heriblandt kan nævnes at Victor fik vendt 105, Sabine, My og Christina delte stang og fik alle sammen vendt 70 kg, Signe udviste stor fightervilje og fik en flot ny PR i træk benbøjning efter at have misset den 3 gange, Maja fik vendte 58 kg og var meget tæt på 60 kg og det er blot nogle få af de flotte løft der kan nævnes fra weekenden.
Udover træning blev der hygget igennem, med film, fælles madlavning, spil og bordtennis. Alle deltagere vender tilfredse hjem og der var vist ikke nogen der ikke faldt omkuld i sengen mandag efter, hvilket må siges at være forståeligt.
Bonus: Skal der laves nakkekoteletter til sommerfesten, kan arrangørerne vist med fordel alliere sig med My, da der var stor enighed om at hun laver en yderst formidabel nakkekotelet, som bare var til den helt store guldmedalje.